Cloud

Flexibiliteit in schaal en kosten, digitale transitie en toegang tot nieuwe technologieën als Artificial Intelligence (AI) zijn de belofte van de cloud. Maar hoe zorgt u dat die belofte ook waargemaakt wordt?

Info Support helpt uw organisatie, middels snelle, veilige en cost-efficiente oplossingen en adviezen, optimaal te profiteren van de voordelen die de cloud biedt.

Cloud

Flexibiliteit in schaal en kosten, digitale transitie en toegang tot nieuwe technologieën als Artificial Intelligence (AI) zijn de belofte van de cloud. Maar hoe zorgt u dat die belofte ook waargemaakt wordt?

Info Support helpt uw organisatie, middels snelle, veilige en cost-efficiente oplossingen en adviezen, optimaal te profiteren van de voordelen die de cloud biedt.

Info Support als cloud partner

Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van Azure, AWS of onze eigen Info Support Cloud, Info Support is uw erkende cloudpartner die u ontzorgt op het gehele portfolio van cloud, van kennis en development tot aan beheer.

Cloud advies

Bent u op zoek naar de voordelen die cloud kan bieden voor uw organisatie? Bent u benieuwd hoe u middels cloud uw digitale ambities kan versnellen en of verruimen? Bent u zoekende naar een gefundeerde cloud roadmap voor uw IT landschap?

Of het nu gaat om het bepalen van een juiste cloud strategie, bepalen van de cloud business case voor uw IT capabilities of gaat om het neerzetten van een efficiënt en effectief cloud operating model, vanuit Info Support zijn we graag uw onafhankeleijke strategische cloud sparringspartner.

Cloud Development

Cloud Development

Een overstap naar en werken in de cloud vraagt om een doordachte aanpak. Architectuur, security, compliance, cost-control, privacy, vendor management vragen om een totaal andere aanpak dan in een traditionele omgeving. Info Support helpt met het maken van de juiste keuzes, het opzetten van een cloud native architectuur, het migreren van applicaties en het efficient en veilig ontwikkelen en beheren van applicaties in de cloud.

Cloud Learning Program

Vanuit het Info Support kenniscentrum bieden we een veelheid aan trainingen, workshops en opleidingsplannen om zorg te dragen voor de juiste cloud competenties binnen uw organisatie. Van management tot aan developer, wij hebben een passende set aan trainingsaanbod op het gebied van Azure, AWS en cloud. Ook hebben we een eigen Skills Assessment Framework ontwikkeld waarmee we u graag ondersteunen in het in kaart brengen van de technische (cloud) fitheid van uw personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk ons aanbod.

Het is bijzonder om te zien hoe betrokken de ontwikkelaars en business managers van Info Support zijn bij het realiseren van onze doelen.

Ab van Veenhuisen, CIO van ALFAM Consumer Credit (dochter van ABN AMRO Bank NV)

Managed Cloud Platform Services

Weet u al meer uit uw cloud inrichting te halen dan oorspronkelijk ingeschat? Weet u bij te blijven op de hoge snelheid van vernieuwende cloudtechnologieën? Bent u op zoek naar een partij die uw mission-critical workloads compliant en secure houdt en daarin verder gaat dan enkel standaard cloud provider inrichtingen?

Onder de noemer van Managed Cloud Platform Services biedt Info Support een set aan vernieuwende cloud beheerdiensten aan waarin we in een strategisch partnership ervoor zorgen dat u in control blijft van uw cloudinrichting en continu de maximale potentie van cloud weet te verwaarden. Zie ons als uw Cloud Center of Excellence dat u proactief adviseert over kosten, verbeterde inrichtingen, vernieuwingen en het reduceren van een vendor-lockin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem met ons contact op en leer hoe onze reis van correctief beheer naar preventief beheer, van hardware inrichting naar software-defined provisioning geleid heeft tot deze vernieuwende samensmelting van geautomatiseerd platform en persoonlijk advies.

Info Support als partner

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Jarenlange expertise

  Dankzij onze jarenlange expertise realiseren wij toekomstbestendige oplossingen waar grote groepen gebruikers afhankelijk van zijn. Daarbinnen werken we met technisch en functioneel complexe systemen, allemaal met een hoge mate van schaalbaarheid. Zo kunt u met zekerheid een beroep doen op onze ervaring. Tegelijkertijd kunt u zo gecontroleerd veranderingen en verbeteringen doorvoeren;

 • Klaar voor de toekomst

  Met behulp van onze toekomstvisie zetten wij oplossingen voor u neer waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Dat klinkt statisch, maar een goed onderhoudbare architectuur maakt het gemakkelijker om veranderingen door te voeren en het systeem synchroon te laten groeien met uw eigen wensen. Zowel qua functionaliteit als in schaalgrootte. Daarnaast is dit ook efficiënter op het gebied van kosten;

 • Passend in uw IT-landschap

  Wij leveren maatwerk en kijken kritisch naar de fit for purpose: hoe kunnen we de oplossing volledig laten aansluiten op uw huidige IT-landschap met een passende wendbaarheid, veiligheid en de gevraagde productiviteit?

 • Domeinkennis helpt u en uw bank met de digitale transformatie

  Kennis van zaken

  Het delen van kennis is onmisbaar. Daarom hebben wij het Cloud Transition Model ontwikkeld: een handige tool die de verschillende fases van een overstap naar de cloud inzichtelijk maakt. Daarnaast bieden wij verschillende trainingen aan voor C-level executives, ontwikkelaars, IT-beheerders en alle andere collega’s. Met de training Cloud for Decision Makers krijgt u een volledig inzicht over wat de cloud voor uw organisatie kan betekenen.

BeFrank

Een modern pensioen betekent voor de klant en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch samen met Info Support. Onlangs is het nieuwste IT-systeem voor BeFrank opgeleverd: een cloud-native applicatielandschap bestaande uit een backoffice, een deelnemers- en een werkgeversportaal.

Succesvol migreren naar de cloud

Steeds meer bedrijven migreren naar de cloud. Dat doe je niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Bovendien heeft de cloud transition impact op veel meer disciplines dan alleen de IT organisatie. Daarom kan dit alleen succesvol zijn als de interne processen goed op elkaar zijn afgestemd.

Wit u weten waar úw organisatie staat en welke kennis en kunde nodig zijn om de volgende stap te zetten? Ga dan aan de slag met het Cloud Transition Model van Info Support. Een praktische, online self-scan waarmee u snel inzicht krijgt in de situatie van uw organisatie en hoe deze te managen.

Een praktische, online self-scan voor inzicht in de situatie van uw organisatie en hoe deze te managen.

Effectieve cloud strategie

Veel organisaties gebruiken cloud-technologie om hun digitale ambities te versnellen. In de loop der jaren hebben we bij verschillende klanten (binnen bankwezen, gezondheidszorg, overheid en industrie) stevige kennis opgedaan over de belangrijkste fa…
Effective-Cloud-Strategy

AWS of Azure?

Bij Info Support hebben we voor zowel Microsoft Azure als Amazon Web Services (AWS) de juiste experts in huis. Zij bieden op iedere stap passend advies en strategische uitvoering.

Voordelen van Cloud

 • Hogere snelheid met Artificial Intelligence AI

  Een korte time-to-market

  Met behulp van de technologie van cloudproviders;

 • Kosten besparen

  Lagere kosten

  Efficiënt gebruik van de cloud, bijvoorbeeld door containers of pay-per-use;

 • Flexibiliteit en Beschikbaarheid

  Meer flexibiliteit

  Zo kan op ieder moment worden op- of teruggeschaald, zonder dat het gevolgen heeft voor de beschikbaarheid van het systeem als geheel;

 • Grotere wendbaarheid

  Door onderdelen afzonderlijk te kunnen ontwikkelen, testen en vervangen;

 • Gemakkelijkere implementatie

  Van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) ten behoeve van uw business;

 • elasticiteit Cloud

  Meer elasticiteit

  Zet verhoogde resources van de cloud in tijdens piekmomenten om de druk op te vangen en online te blijven.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe de toepassing van Cloud Native uw applicatielandschap productiever, sneller en flexibeler maakt? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.