Managed Applications Services

De zekerheid van beschikbare en toekomstbestendige applicaties

Managed Applications Services

De zekerheid van beschikbare en toekomstbestendige applicaties

De digitale transformatie vraagt om innovatie, adequaat inspelen op nieuwe ontwikkelingen en daarmee snelheid in uw proces van softwareontwikkeling. Dat legt veel druk op de continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw systemen.

De DevOps-teams van Managed Services bieden hierin uitkomst door zowel het applicatiebeheer als het technisch beheer vanuit een goed doordachte en Agile aanpak over te nemen. Zo zijn uw applicaties betrouwbaar, beschikbaar, veilig en up-to-date en houdt u zelf capaciteit over voor nieuwe uitdagingen binnen uw digitale transformatie.

Managed Applications Services

Managed Applications Services biedt de zekerheid dat uw software beschikbaar én toekomstbestendig is. Dit doen wij door verantwoordelijkheid te nemen voor het applicatiebeheer en technisch beheer.

Indien uw applicaties door onze High Performance Teams worden ontwikkeld en ondergebracht in onze Managed Applications Services, dan werken onze full stack DevOps engineers actief samen aan één gezamenlijk doel; maximale business value leveren. Vanaf het begin van het proces houden onze teams proactief rekening met de gestelde kwaliteitseisen.

Ontwikkelt u zelf of laat u dit door een andere leverancier doen, dan biedt Managed Applications Services de mogelijkheid om het applicatiebeheer en technisch beheer over te nemen vanuit een goed doordacht onboarding proces. Een toetsing van de kwaliteitseisen gaat daar aan vooraf met als resultaat een helder voorstel voor benodigde verbeteringen om de Managed Applications Services op een passend kwaliteitsniveau te kunnen leveren vanuit een Shared DevOps team.

Waarom Managed Applications Services

 • Betrouwbaarheid

  De zekerheid dat uw applicaties beschikbaar, veilig en up-to-date zijn en daarnaast probleemloos blijven draaien in de toekomst en indien gewenst 24x7. Hiermee blijven uw applicaties te allen tijde technisch fit.

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Nakomen afspraken

  Samen met u kiezen wij voor een resultaat verplichtende Service Level Agreement (SLA) of een eXperience Levels Agreement (XLA), waarbij flexibiliteit, transparantie en maatwerk centraal staan.

 • Veiligheid en compliancy

  Info Support is ISO 9001, ISO 20000-1, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is in het bezit van een ISAE3402 verklaring. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Impact en innovatie

  Wij kijken continu naar de functionele doorontwikkeling van uw applicaties. Denk hierbij de implementatie van nieuwe gebruikerswensen of (wettelijke) eisen en het doorvoeren van verbeteringen en innovaties. Hiermee blijven uw applicaties te allen tijde functioneel fit.

 • Professioneel partnership

  Naast de zekerheid dat uw applicaties probleemloos draaien en beschikbaar zijn, adviseren wij u over de mogelijkheden die het beste passen bij uw applicaties, nemen wij u proactief mee in laatste ontwikkelingen en zorgen wij voor de borging van kennis en ervaringen.

Shared DevOps

Wij leveren onze Managed Applications Services vanuit één van onze Shared DevOps teams. Op Agile wijze garanderen wij de continuïteit van uw applicaties, maar kunnen tegelijkertijd direct feedback verwerken van eindgebruikers en daardoor snel optimal…

Veilig en compliant

Info Support zorgt ervoor dat uw cloud-omgeving veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen in de cloud en adviseren wij hier proactief over. Zo ver…

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Managed Applications Services kan betekenen voor uw applicatiebeheer en technisch beheer? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.