Managed Applications Services

De DevOps-teams van Managed Services nemen zowel het applicatiebeheer als het technisch beheer vanuit een goed doordachte aanpak over. Zo zijn uw applicaties betrouwbaar, beschikbaar, veilig en up-to-date en houdt u zelf capaciteit over voor nieuwe IT-uitdagingen binnen uw organisatie.

Beheer van door Info Support ontwikkelde applicaties

Managed Applications Services biedt de zekerheid dat uw software beschikbaar én toekomstbestendig is. Dit doen wij door verantwoordelijkheid te nemen voor het applicatiebeheer en technisch beheer. Indien uw applicaties door onze High Performance Teams worden ontwikkeld en ondergebracht in onze Managed Applications Services, dan werken onze full stack engineers actief samen aan één gezamenlijk doel; maximale business value leveren. Vanaf het begin van het proces houden onze teams proactief rekening met de gestelde kwaliteitseisen.

Applicatie- en technisch beheer overnemen

Ontwikkelt u zelf of laat u dit door een andere leverancier doen, dan biedt Managed Applications Services de mogelijkheid om het applicatiebeheer en technisch beheer over te nemen vanuit een goed doordacht onboarding proces. Een toetsing van de kwaliteitseisen gaat daar aan vooraf met als resultaat een helder voorstel voor benodigde verbeteringen om de Managed Applications Services op een passend kwaliteitsniveau te kunnen leveren.

Waarom Managed Applications Services?

Betrouwbaarheid

De zekerheid dat uw applicaties beschikbaar, veilig en up-to-date zijn en daarnaast probleemloos blijven draaien in de toekomst en indien gewenst 24×7. Hiermee blijven uw applicaties te allen tijde technisch fit.

Continuiteit

Samen met u kiezen wij voor een resultaat verplichtende Service Level Agreement (SLA) of een eXperience Levels Agreement (XLA), waarbij flexibiliteit en transparantie centraal staan.

Veiligheid & Compliancy

Info Support is ISO 9001, ISO 20000-1, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is in het bezit van een ISAE3402 verklaring. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen.

Innovatie

Wij kijken continu naar de functionele doorontwikkeling van uw applicaties. Denk hierbij de implementatie van nieuwe gebruikerswensen of (wettelijke) eisen en het doorvoeren van verbeteringen en innovaties. Hiermee blijven uw applicaties te allen tijde functioneel fit.

Professioneel partnership

Naast de zekerheid dat uw applicaties probleemloos draaien en beschikbaar zijn, adviseren wij u over de mogelijkheden die het beste passen bij uw applicaties, nemen wij u proactief mee in laatste ontwikkelingen en zorgen wij voor de borging van kennis en ervaringen.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen over het beheer van uw applicatie, infrastructuur of platform? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lammert Vinke

Unitmanager Agriculture, Food & Retail