IT Strategy &
Architecture

Welke kansen biedt IT voor uw organisatie? Hoe verzilvert u die? En wat zijn belangrijke kwaliteits- en security-aspecten om rekening mee te houden? Uw IT-vraagstuk verdient een compleet en eerlijk advies. Dat geven we u graag met de 3 e’s van Info Support: ervaring, expertise en executie.

Concreet en haalbaar advies

Info Support heeft ruim 37 jaar ervaring met de strategie en architectuur van complexe software-oplossingen. Zowel voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen als het door ontwikkelen van bestaande software. Onze experts zijn resultaat gedreven en hebben altijd kennis van de laatste markt- en technologische ontwikkelingen.

IT-landschap

Of het nu gaat om het slimmer verwerken van grote hoeveelheden data, de ontwikkeling van een moderner klantenportaal of een systeem dat op basis van artificial intelligence voorspellingen doet, die uw organisatie helpt om meer klanten te behouden; onze experts geven u een concreet en haalbaar advies, met alle stappen die uw organisatie moet doorlopen om het IT-project tot een succesvol einde te brengen.

Daarbij kijken we uiteraard naar de vanzelfsprekende zaken als: hoe past dit in de architectuur, de integratie van verschillende softwareoplossingen in het landschap, maar we kijken verder. Zo helpt bijvoorbeeld onze marktkennis van de verschillende sectoren om met u mee te denken Wat er nodig is om uw concurrentievoorsprong te behouden en een flexibel IT-landschap te ontwikkelen waardoor u nu al klaar bent voor toekomstige uitdagingen.

IT-applicatie

Ook bij specifieke applicatievraagstukken staan onze experts voor u klaar. Wilt u een applicatie naar de cloud brengen? Een dataplatform inrichten voor artificial intelligence? Nieuwe functionaliteit ontwikkelen die u onderscheid van de concurrentie? Wat zijn de kwaliteits- en security-aspecten om rekening mee te houden? Onze experts denken strategisch mee adviseren wat er nodig is voor een succesvolle implementatie.

Waarom kiezen voor Info Support?

Vakmanschap

Onze IT’ers worden – na hun afgeronde bachelor of master IT-opleiding – verder opgeleid via een top IT traineeship in ons eigen Kenniscentrum. Zo borgen we een hoge kwaliteit van continue kennisoverdracht. Ook na dit traineeship staat kennisdeling en ontwikkeling als mens en professional centraal. Het aantal certificaten dat we gezamenlijk hebben stijgt gestaag verder met een onbeperkt opleidingsbudget voor iedere Info Supporter.

Domeinkennis

Wij hebben bovengemiddeld veel kennis in huis van de sectoren: agriculture, energie, finance, food, havens & logistiek, industrie, mobility, overheid, pensioen, retail, verzekeringen en zorg. Technologie is voor ons nooit een doel op zich. Wij kijken altijd verder en verdiepen ons in de organisatie van onze klant en de sector waarin deze actief is. Met als resultaat IT-oplossingen die je een voorsprong op de concurrentie geven.

 

 

Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

We zijn resultaatgedreven en zetten alles op alles om complexe en bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen en de software in beheer te nemen. In al onze dienstverlening, is kwaliteit niet alleen belofte, maar de kern van ons handelen. Bij ons is kwaliteit geen toevalligheid, maar het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan alles wat we doen.

 

Financiële soliditeit

Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers als niet beursgenoteerd familiebedrijf. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid een waarborg is voor continuïteit en wij een stabiele en solide IT-partner zijn.

Afspraak = afspraak

U kunt ervan op aan dat we onze afspraken nakomen. We zijn van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibele aanpak.

 

 

Succesvolle Samenwerkingen

Cipal

Hoe kan ik u helpen?

Onze experts helpen u bij het maken van de juiste IT-beslissingen. Dankzij een helder totaalbeeld weet u precies wat de huidige stand van zaken is en welke vervolgstappen er nodig zijn. Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Mirjam Lemaire

Commercieel Unitmanager Financial Services