Microsoft

Info Support heeft een lange historie met Microsoft-technologie en is een belangrijke partner voor Microsoft in Nederland en België. Lees hier alles over het partnership!

Microsoft

Info Support heeft een lange historie met Microsoft-technologie en is een belangrijke partner voor Microsoft in Nederland en België. Lees hier alles over het partnership!

Microsoft en Info Support

Info Support heeft een lange historie met Microsoft-technologie en is een belangrijke partner voor Microsoft in Nederland en België. In onze kerncompetenties hebben we de hoogste partnerstatus haalbaar bij Microsoft. U kunt er als klant dan ook op vertrouwen dat wij, naast de juiste kennis en kunde, ook de juiste contacten binnen de Microsoft-organisatie hebben.

Microsoft competenties

Microsoft heeft verschillende competenties gedefinieerd, die door middel van een aantal levels (registered partner, silver, gold) aangeven welk niveau van expertise een bedrijf heeft binnen een gespecialiseerde bedrijfstak. Info Support heeft maar li…

Kubernetes

Info Support zet bij veel projecten Kubernetes in. Als eerste Nederlandse IT-dienstverlener heeft Info Support de Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization behaald.

kubernetes-advanced-specialization-1.jpg

Windows Server- en SQL Server-migraties naar Azure

De geavanceerde specialisaties worden door Microsoft toegekend. Deze toekenning betekent een validatie van de kennis, ervaring en expertise van Info Support in het migreren van Windows Server- en SQL Server-gebaseerde workloads naar Azure.

Cloud Solution Provider

Info Support als uw CSP direct partner heeft een unieke positie en kan klanten succesvol laten zijn met alle Microsoft-cloud diensten door ze te ontwerpen, implementeren en beheren als managed service.

Microsoft Most Valuable Professionals

Most Valuable Professionals, of MVP’s, zijn communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsoft-technologieën. Zij delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft. Sinds het vroege begin van Microsoft in de Benelux heeft Info Support geholpen de community te laten groeien.

Onze Microsoft dienstverlening

Info Support loopt al ruim 25 jaar voorop in het toepassen van Microsoft technologie. Info Support is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), cloud architectuur, Managed Services en IT-trainingen. Met een agile mentaliteit en software crafstmanship helpen ruim 500

professionals klanten vooruit in de sectoren agrifood, retail, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. U kunt voor alle bovenstaande dienstverlening bij ons terecht daarnaast hebben we op het gebied van Cloud en Data twee concrete proposities uitgewerkt die uw organisatie een vliegende start kunnen geven.

Info Support en de Microsoft Community

Wij spelen een actieve rol binnen de Microsoft Community. Zo kunt u sprekers van Info Support tegen komen op tal van conferenties in binnen- en buitenland, zoals Microsoft Build, Techorama, NDC (diverse steden), Global AI Bootcamp, Azure Fest, DotNed Saturday, DevSum en meer. We organiseren diverse vrij toegankelijke events in Nederland en zijn actief in het bestuur van dotNed User Group en Dutch Azure MeetUp. Ook bieden we ook via een tweetal streaming platformen (dotnetFlix en Data Discovery Channel) kennis aan de community en een platform om kennis te delen aan sprekers.

Microsoft partner

Azure Data Driven Scan

De Azure Data Driven Scan helpt bij het identificeren van uitdagingen en business doelstellingen, waarmee de data-driven maturity van uw organisatie significant verbeterd kan worden.

Cloud Readiness Scan

De Cloud Readiness Scan helpt uw organisatie om zich voor te bereiden voor een soepele transitie naar de cloud. Om de voordelen van een overgang te maximaliseren is het essentieel om deze transitie goed te plannen. De Cloud Readiness Scan helpt bij h…

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze samenwerking en dienstverlening met Microsoft? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.