Nieuws

Vijf experts van Info Support opnieuw uitgeroepen tot Most Valuable Professional 2023

Nieuws

Vijf experts van Info Support opnieuw uitgeroepen tot Most Valuable Professional 2023

Microsoft MVP renewals

Veenendaal, 7 juli 2022

Op 6 juli zijn Edwin van Wijk, Sander Molenkamp, Michaël Hompus, Willem Meints en Peter Toonen opnieuw benoemd tot de vijf Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s). We zijn bij Info Support erg trots dat we zoveel specialistische kennis in huis hebben met deze experts.

“Ik voel me vereerd en trots om erkend te worden als Microsoft MVP. Ik geniet enorm van het delen van mijn kennis met de gemeenschap en ben daarom erg enthousiast dat ik binnenkort ook mag spreken op Techorama en NDC Porto.” Sander Molenkamp – MVP Microsoft Azure

 

Microsoft kent de MVP Award toe aan communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsoft-technologieën. Zij delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise zowel met de community als met Microsoft.

Het is een grote eer om erkenning te krijgen voor iets dat je met passie doet voor de community, vooral wanneer dit al 8 jaar op rij gebeurt!

Peter Toonen - MVP Developer Technologies

“Het delen van kennis en ervaring binnen de IT-community vind ik belangrijk en doe ik met veel plezier en passie. Een MVP-award van Microsoft als erkenning voor de impact die dit maakt in die community is dan de kers op de taart waar ik erg trots op ben.” Edwin van Wijk – MVP Developer Technologies