Mobile Development

Wat betekenen deze nieuwe devices nu voor een organisatie? Wat voor impact heeft het fenomeen op de bestaande manier waarop we zaken doen en vooral: wat is er voor nodig om applicaties te ontwikkelen op de diverse platforms?

Mobile Development

Wat betekenen deze nieuwe devices nu voor een organisatie? Wat voor impact heeft het fenomeen op de bestaande manier waarop we zaken doen en vooral: wat is er voor nodig om applicaties te ontwikkelen op de diverse platforms?

De wereld wordt steeds mobieler.

Tijd kost geld, dus gegevens moeten overal en altijd toegankelijk zijn. Liefst zo laagdrempelig mogelijk via een tablet of telefoon. Dat beperkt zich allang niet meer tot alleen toegang tot e-mail, maar ook tot administratieve applicaties en IT-systemen. Mobile Development wordt dan ook steeds belangrijker. 

Mobile Development

Ontwikkelstrategie

Er kan voor gekozen worden om een mobile app te ontwikkelen die zowel op Apple iOS, op Google Android als op Microsoft Windows Phone draait. Misschien effectief qua kosten, maar qua gebruikerservaring zal dit waarschijnlijk minder succesvol zijn. Het…

Wat te kiezen?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de keuze van de aanpak. Dit kan te maken hebben met het platformbeleid in een organisatie of een

time-to-market-eis waardoor gekozen wordt voor de snelste oplossing. Meer over Mobile Development strategieën kunt u lezen in onze whitepaper.

Door het hergebruik van code en de manier van testen kon Info Support in korte tijd een prima app opleveren voor verschillende platformen.

Ramon Wieleman, Community manager bij NLJUG

In de praktijk

Info Support richt zich met de ontwikkeling van mobiele applicaties vooral op situaties waarbij de applicatie onderdeel is van een groter geheel. Dus niet sec een mobile app die leuk op een telefoon of tablet draait, maar apps die – bijvoorbeeld via web services – verbonden zijn met een database server.

Partner Xamarin

Info Support is een van de tien Premier Consulting Partners van Xamarin binnen het Xamarin Premier Consulting Program.

De producten van leverancier Xamarin passen goed bij Info Supports Cross Platform Mobile App Development methode voor de ontwikkeling van mobiele apps.

Meer informatie

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de energiesector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud Native uw organisatie te bieden heeft? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel rechtstreeks met Henk Brands, Business Unit Manager, via +31 (0) 645 478 909


Meer informatie over hoe Info Support met uw gegevens omgaat, vindt u in de privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.