Geschiedenis Info Support

Geschiedenis Info Support

Op deze pagina kunt u in het kort lezen over de ontstaansgeschiedenis van Info Support BV. Ons bedrijf is opgericht in 1986, enkele jaren nadat de PC zijn intrede gedaan had. De oprichting van Info Support gebeurde vanuit de visie dat de PC een grote verschuiving zou gaan geven in het IT-landschap.

In de beginjaren was de focus van Info Support daarom ook sterk gericht op de Client/Server Architectuur, waarbij Sybase SQL Server centraal stond in onze oplossingen.

Ontwikkeling

Kennis is altijd een vaste waarde geweest binnen Info Support. Al begin jaren negentig is daarom het Kenniscentrum opgericht met als belangrijke doelstelling: zorgen dat alle Info Support medewerkers altijd toegang hebben tot de juiste en meest actuele kennis die ze nodig hebben om hun werk goed te doen. Inmiddels biedt het Info Support Kenniscentrum meer dan 300 trainingen die het hele gebied van software ontwikkeling, beheer en applicatie-infrastructuur bestrijken. Zowel technisch als procesmatig.

Eind jaren negentig was Info Support gegroeid naar bijna 200 medewerkers en was de technologische focus vooral op het Microsoft applicatieplatform.
Inmiddels is Info Support uitgegroeid tot een volwaardige IT-dienstverlener met ruim 400 medewerkers en verschillende vestigingen en deelnemingen in Nederland en België. Technologisch is het blikveld verruimd, ook Oracle en Java kennis en expertise is nu ruim vertegenwoordigd.

We zetten onze kennis van softwareontwikkeling en integratie in om samen met onze opdrachtgevers oplossingen te ontwikkelen waarmee onze opdrachtgevers hun business kunnen verbeteren.

 

Al sinds de oprichting in 1986 financieel gezond en zelfstandig: continuïteit voor opdrachtgever en werknemer!