Zorgketenintegratie

Zorgketenintegratie

Zorgketenintegratie

De zorgsector in Nederland is de grootste werkgever in Nederland. Miljoenen patiënten en miljoenen zorgverleners die met elkaar te maken hebben. Zowel goede intramurale als extramurale zorg valt of staat met de beschikbaarheid van informatie op het juiste moment. En het is 24/7 dienstverlening gedurende het gehele jaar. Al deze mensen produceren informatie aangevuld met data uit systemen en steeds meer uit IoT-omgevingen.

Het integreren van ketens is daarom een voorwaarde om blijvend goede zorg te kunnen verlenen. Info Support bouwt al jaren mee aan ketenintegratie oplossingen met opdrachtgever VECOZO. Zoals onder andere ziekenhuizen, huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten die informatie uitwisselen over verzekering gerechtigdheid en facturatie. Koppelingen zijn voor Info Support geen geheimtaal.

Standaarden zoals Fast Healthcare Interoperability Resources (FHIR) specificaties en HL7 zijn volledig bij Info Support bekend en toegepast in de praktijk. De nieuwe mogelijkheden van IoT en ook klanttoestemming voor de uitwisseling van informatie, zijn uitdagingen waar de specialisten van Info Support een rol in spelen.

Meer weten

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud Native uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.