Starten met een data-driven aanpak

Starten met een data-driven aanpak

Data die bedrijven in bezit hebben, is vaak een goudmijn die niet altijd optimaal wordt benut. De waarde van die data is enorm; al dan niet in combinatie met AI helpt data bij het verlagen van operationele kosten en het verhogen van omzet. Daarnaast heeft het een voorspellende waarde en verbetert het de cashflow.

Info Support helpt bedrijven en organisaties om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren. Daarbij combineren wij onze expertise op het gebied van datastrategie, artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) met meer dan 30 jaar ervaring in software engineering. Op die manier zorgen we niet alleen voor een strategie met maximale business value, maar zien we er ook op toe dat deze daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Data-driven organisaties

Om de voordelen van data optimaal te benutten is een data-driven cultuur essentieel. Hierbij is iedere bedrijfslaag zich bewust van de kansen en (on)mogelijkheden van de beschikbare data. Data-driven is de eindbestemming van een reis. De route naar die bestemming kun je pas bepalen wanneer het vertrekpunt bekend is. Je bepaalt dus als eerste hoe data-driven de organisatie op dit moment is. Wilt u weten waar u met uw organisatie staat? Met de Info Support Data-Driven Maturity Scan kunt u uw huidige maturity-level meten. Met onze toegewijde begeleiding en voorgestelde aandachtsgebieden kunt u dit level vervolgens verbeteren voor uw business.

Hulp met uw data uitdagingen

Het benutten van de waarde van data in uw organisatie is vaak een lastige opgave. Wat is allereerst de waarde van al deze informatie? En wat zijn de mogelijkheden? Daarom maken wij, afhankelijk van de data volwassenheid van uw organisatie, inzichtelijk welke data voor u waardevol is en ingezet kan worden voor uw business. Deze data integreren wij en maken wij voor uw organisatie toegankelijk, bijvoorbeeld in de vorm van standaardrapportages en interactieve dashboards – waar nodig in de cloud, waar gewenst on-premises. Op die manier maken wij data vindbaar en zorgen we dat alle operaties in de pipelines traceerbaar en auditeerbaar zijn. Zo voldoen zij aan wetgeving zoals de AVG.

Waarom Info Support

 • Afspraak is afspraak

  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Door onze omvang, middelgroot, kunnen we dat waarmaken. Ons bedrijf is weliswaar van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Gegarandeerd resultaat bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken

  Juist als het echt complex wordt, bent u bij Info Support aan het goede adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeroepen als het anderen te ingewikkeld wordt of als projecten verkeerd dreigen af te lopen.

 • Strategische IT Partner

  Kennis van uw markt

  Als u technische oplossingen als hulpmiddel ziet om uw business te innoveren. Techniek is voor Info Support nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie. Met innovatieve en branche-specifieke oplossingen als resultaat.

Data-driven gids

Hoe zorgt u voor een data-driven business? Onze gids Data-Driven Business: Make IT Happen! helpt u om goed te starten met een data-driven aanpak. Daarbij kijken we naar wat data-driven precies inhoudt en wat de bijbehorende obstakels zijn. We helpen u op weg op basis van concrete stappen uit ons maturity model.…