Data Driven

Dit is hét momentum van Data & Artificial Intelligence. De komende jaren worden hier steeds grotere gedeelten van het IT-budget voor uitgetrokken. Info Support helpt bedrijven en organisaties om vanuit een data-drivenstrategie een betere toekomst te realiseren. Dat doen we op premium niveau met oplossingen die daadwerkelijk worden gerealiseerd en betrouwbaar, schaalbaar en wendbaar zijn.

Intelligente data driven business

Data & kunstmatige intelligente zijn elke dag in het nieuws. Maar wat heb je er als bedrijf of organisatie aan? Met een data driven strategie laat je data op een slimme manier voor je werken. Voorspellen is de ultieme manier om het bedrijfsresultaat te verbeteren; als je succesvol voorspelt wat je doelgroep gaat doen, kun je daar op inspelen en proactief je aanbod daarop aanpassen. Op die manier zijn data & kunstmatige intelligentie twee grote krachten achter vooruitgang.

Als trusted advisor helpt Info Support bedrijven en organisaties om vanuit een data-drivenstrategie een betere toekomst te realiseren. Daarbij combineren wij onze expertise op het gebied van datastrategie, artificial intelligence en machine learning met meer dan 30 jaar ervaring in software engineering. Op die manier zorgen we niet alleen voor een strategie met maximale business value, maar zien we er ook op toe dat deze daadwerkelijk technisch gerealiseerd wordt.

AI Today - e-magazine

Elk kwartaal bundelt Info Support haar inzichten op het gebied van Data & Artificial Intelligence in AIToday; een e-magazine dat volledig is geschreven door onze professionals.

Ben je benieuwd wat zaken als data, artificial intelligence en machine learning voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt je gratis abonneren op dit Nederlandstalige e-magazine.

De samenwerking met Info Support was uniek omdat beide oog en oor hebben voor elkaars kwaliteit en ideeën.

H. Mansveld - Programma Manager van ABN AMRO BANK

Data Discovery Channel

In Data Discovery Channel informeren Info Supporters, samen met externe experts, over de ontwikkelingen in het vakgebied van data science, data analyse, predictive analytics, data warehousing, Business Intelligence en meer. Regelmatig brengen we korte filmpjes uit waarin een bepaald onderwerp aan bod komt, helder uitgelegd door een inhoudsdeskundige.

Blogs

No blogs found.

Downloads

No downloads found.

Ontmoet ons

Er zijn geen evenementen gevonden.