Een data-driven aanpak

Info Support helpt organisaties om data-driven te worden. We zijn daarin dé IT partner die ontzorgt van strategie tot executie.

Start de scan om te bepalen wat het maturity-level van uw organisatie is.

Een data-driven aanpak

Info Support helpt organisaties om data-driven te worden. We zijn daarin dé IT partner die ontzorgt van strategie tot executie.

Start de scan om te bepalen wat het maturity-level van uw organisatie is.

Waarom data-driven

Data die bedrijven in bezit hebben, is vaak een goudmijn die niet altijd optimaal wordt benut. De waarde van die data is enorm; al dan niet in combinatie met AI helpt data bij het verlagen van operationele kosten en het verhogen van omzet. Daarnaast heeft het een voorspellende waarde en verbetert het de cashflow.

De mogelijkheden van data

Het benutten van de waarde van data is vaak een uitdaging. Wat is de waarde van data en wat zijn de  mogelijkheden? Wij maken afhankelijk van de data volwassenheid van uw organisatie, inzichtelijk welke data voor u waardevol is en ingezet kan worden voor uw business. Deze data integreren wij en maken wij voor uw organisatie toegankelijk.

Bijvoorbeeld in de vorm van standaardrapportages en interactieve dashboards – waar nodig in de cloud, waar gewenst on-premises. Op die manier maken wij data vindbaar en zorgen we dat alle operaties in de pipelines traceerbaar en auditeerbaar zijn. Zo voldoen zij aan wetgeving zoals de AVG.

Voorbeelden van toepassingen

 • Modern Data Platform

 • Data Governance Inrichting

 • Rapportages en dashboarding

 • Automation & AI

Hoe wij u kunnen helpen

Info Support helpt bedrijven en organisaties om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren. Daarbij combineren wij onze expertise op het gebied van datastrategie, artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) met meer dan 30 jaar ervaring in software engineering. Op die manier zorgen we niet alleen voor een strategie met maximale business value, maar zien we er ook op toe dat deze daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Data-driven maturity-level

Een data-driven cultuur is essentieel voor succes. Data-driven is de eindbestemming van een reis. Om daar te komen bepaalt u eerst hoe data-driven de organisatie op dit moment is. Met onze Data-Driven Maturity Scan kunt u uw huidige maturity-level meten. Wij begeleiden u vervolgens graag om te verbeteren op de gegeven aandachtsgebieden.

Data-driven gids

Hoe zorgt u voor een data-driven business? Onze gids Data-Driven Business: Make IT Happen! helpt u om goed te starten met een data-driven aanpak. We behandelen wat data-driven precies inhoudt en wat de bijbehorende obstakels zijn. We helpen u op weg op basis van concrete stappen uit ons maturity model.…

Waarom Info Support

 • Afspraak is afspraak

  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen.

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

  Gegarandeerd resultaat

  Bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken.

 • Strategische IT Partner

  Kennis van uw markt

  Techniek is nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de transitie naar een data-driven organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!