Neem contact op

Azure Data Driven Scan

Wat is de data-driven maturity van uw organisatie?

Azure Data Driven Scan

Wat is de data-driven maturity van uw organisatie?

Wat is de Azure Data Driven Scan?

De Azure Data Driven Scan helpt bij het identificeren van uitdagingen en business doelstellingen, waarmee de data-driven maturity van uw organisatie significant verbeterd kan worden.

Waarom data-driven?

1) Bedrijven die maturity hebben bereikt op het gebied van data-driven, groeien met een gemiddelde van 30%

2) Data-driven bedrijven nemen betere beslissingen gebaseerd op betere data, zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

3) Competitief voordeel ten opzichte van uw concurrenten; bij de meeste bedrijven staat de data-driven aanpak nog in de kinderschoenen.

4) U leert uw klanten nog beter kennen.

Hoe werkt het?

In een 5-stappen aanpak gaan we methodisch kijken naar het huidige maturity level van uw organisatie en ondersteunen we in het concreet maken van de doelstellingen voor de toekomst. Daarna halen we door middel van workshops, interviews en een scan de data naar boven die nodig is voor het opstellen van een gedegen verbeterplan. Dit plan zal dan aan het einde van het proces worden gepresenteerd.

Het proces

Het proces bestaat uit vijf verschillende stappen:

 • Maturity Assessment & Goals

  Het data-driven maturity assessment meet de huidige situatie en vormt de input voor de workshop om te bepalen welke doelen de maturity kunnen verbeteren.

 • Workshops & Scans

  Gebaseerd op de doelen die bereikt dienen te worden, worden er workshops gepland om de requirements voor privacy en security te bepalen.

 • Interviews

  Er worden interviews afgenomen met key stakeholders, inclusief CIO, architecten, managed services en de business om kansen, risico's en mogelijkheden te identificeren.

 • Blue Prints & Feedback

  Een standaard blue print uit ons repository die overeenkomt met de gewenste maturity wordt geselecteerd. De concept-versie van het plan wordt gepresenteerd aan key stakeholders. En feedback wordt verzameld.

 • Roadmap & Presentations

  De gekozen roadmap voor de volgende design sprint wordt gepresenteerd aan de key stakeholders en de klant.

Voor wie

Alle bedrijven kunnen profiteren van een volwassen data-driven aanpak; de realiteit is echter dat minder dan 15% van de bedrijven dat ook daadwerkelijk doet. Herkent u zich in het beeld dat uw bedrijf daar veel winst zou kunnen behalen, dan is de Azure Data Driven Scan zeker iets voor u.

Waarom Info Support

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  35 jaar vakmanschap

  Info Support heeft nu al 35 jaar ervaring met data-oplossingen, het vakmanschap van onze professional heeft zijn waarde keer op keer bewezen.

 • Betrouwbaarheid bij explainable AI

  Gold Partner Microsoft

  Info Support is al sinds de jaren 90 Microsoft partner en heeft 8 Gold competenties, uiteraard ook op het gebied van cloud.

 • Ondersteuning volledige life-cycle van uw oplossingen

  We helpen u om de plannen te maken, de oplossingen te bouwen, uw eigen medewerkers te trainen en/of de gebouwde oplossingenin beheer te nemen.

Download onze brochure

Wilt u meer weten over onze Azure Data Driven Scan? Download dan onze brochure met meer informatie over wat de scan voor uw organisatie kan opleveren.

Meer informatie

Heeft u vragen en/of interesse in de Azure Data Driven Scan? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.