Financiële dienstverlening

Als IT-partner op het gebied van maatwerk software, beheer, data & artificial intelligence en cloud helpt Info Support u vooruit in uw digitale transformatie. Dat doen wij op agile wijze en met een korte time-to-market. Daarbij bewaken wij de beveiliging van uw IT-systemen en helpen u te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Financiële dienstverlening

Als IT-partner op het gebied van maatwerk software, beheer, data & artificial intelligence en cloud helpt Info Support u vooruit in uw digitale transformatie. Dat doen wij op agile wijze en met een korte time-to-market. Daarbij bewaken wij de beveiliging van uw IT-systemen en helpen u te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Als IT-partner helpen wij u vooruit

De digitale transformatie heeft onverminderd impact op de financiële sector. Apple, Amazon en Google verwerven evenals fintechs een plaats in het ecosysteem. Bestaande financiële instellingen fuseren of werken nauw met elkaar samen. Tegelijkertijd verwachten klanten een excellente customer journey en integrale dienstverlening. Daardoor wordt het belang van ontwikkelingen als autonomous finance, platformintegratie en sustainability steeds groter. In dit dynamische en complexe speelveld staan banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor de grote uitdaging om onderscheidend en concurrerend te blijven. En om de continu veranderende verwachtingen van de eindgebruiker waar te maken.

Zo maken wij het verschil

 • Full stack T-shaped professionals helpen u en uw bank met de digitale transformatie

  Full stack T-shaped professionals

  Al onze professionals beschikken over een Bachelor of Master-diploma op het gebied van informatica of Computer Science. In onze IT-Academy zijn ze verder opgeleid tot T-shaped professional met specialistische kennis op het gebied van software engineering, way of working, data & artificial intelligence of cloud-technologie. Zij zijn daardoor als geen ander in staat om uw doelen binnen de digitale transformatie te realiseren met de kortste time-to-market en beste kwaliteit.

 • Domeinkennis helpt u en uw bank met de digitale transformatie

  Domeinkennis

  De brede kennis van de digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening en de belangrijkste nieuwe kansen en uitdagingen die hierdoor ontstaan.

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Afspraken worden nagekomen

  Wij zijn software craftsmen. Wij weten waarin we excelleren en maken continu waar wat wij beloven. Over de zaken die we niet weten zijn we eerlijk en denken we proactief met u mee over een oplossing buiten Info Support.

 • Blend but don't blend in voor digitale transformatie van uw bank

  Blend but don’t blend in

  Wij geloven in intensieve samenwerking en zijn volwaardig onderdeel van uw organisatie. We kennen uw doelstellingen, uitdagingen en vieren successen met u mee. Wij realiseren, maar stellen ook kritische vragen als we denken dat iets beter kan of moet. Wij dagen onszelf en u uit om continu te verbeteren en zo een voorsprong te behouden op uw concurrenten.

Case: kredietproces met open API

Info Support begeleidde ALFAM bij het optimaliseren van het kredietproces voor distrubutiepartners, inclusief technische realisatie en implementatie. Door het gebruik van een open API kunnen distributiepartners het proces van kredietaanvragen nu volledig in hun eigen systemen integreren.

Data Driven in Finance

De waarde van data binnen de financiële sector is enorm; het stelt banken en verzekeraars onder meer in staat om het gedrag van klanten beter te begrijpen en risico’s en fraude vroegtijdig te detecteren. Onze Data Driven gids helpt u op weg bij het optimaal benutten van uw eigen data.

Onze opdrachtgevers

Wij helpen u graag vooruit!

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de financiële sector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud uw organisatie te bieden hebben? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel rechtstreeks met Mirjam Lemaire, Business Unit Manager Finance, via mirjam.lemaire@infosupport.com of telefonisch via +31 653 228 201.