Managed Cloud Services

Managed Cloud Services cruciaal voor een flexibel en toekomstbestendig IT-landschap.

Managed Cloud Services

Managed Cloud Services cruciaal voor een flexibel en toekomstbestendig IT-landschap.

Gartner voorspelt dat in 2027 cloud niet langer als een technologie platform wordt gezien waar je applicaties op draaien, maar eerder de springplank van business innovatie. Managed Cloud (Platform) Services van Info Support biedt de mogelijkheid om mee te bewegen met deze trend. Samen kijken we naar de ambities en behoeften van uw organisatie zodat het maximale uit uw cloudomgeving kan worden gehaald.

Public, Private & Hybrid Cloud

Managed Cloud Services stelt u in staat om het beheer van uw cloud-omgeving volledig uit te besteden. Of het nu gaat om public cloud, private cloud in uw of een van onze datacenters of een hybride variant; ons team van gedreven T-shaped professionals neemt verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van uw systemen. Zo weet u zeker dat de eindeloze mogelijkheden van de cloud op het gebied van performance, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid worden benut, terwijl u zich volledig kunt richten op uw business.

Cloudproviders

Info Support heeft ervaring met verschillende cloudproviders, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Ook zien wij dat steeds meer klanten kiezen voor een multi-cloud oplossing. Wilt u meer weten over welke provider het beste bij …

Redenen om voor Info Support te kiezen

 • innovatie

  Innovatie en advies

  Naast 24/7 beheer en support, adviseren wij u vanuit onze ruime ervaring over de mogelijkheden die het beste passen bij uw systemen en workloads en nemen wij u proactief mee in de laatste ontwikkelingen die de cloud uw organisatie te bieden heeft.

 • Strategische IT Partner

  Beschikbaarheid

  Onze Managed Cloud Services voldoen aan de maximale beschikbaarheidseisen. Hierbij zetten wij zoveel mogelijk in op ketenmonitoring en alerting om uw applicaties zo goed mogelijk te beschermen.

 • Internet Security

  Veiligheid

  Info Support is ISO 9001, ISO 20000-1, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is in het bezit van een ISAE3402 verklaring. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen.

 • Schaalbaarheid

  Het beheer van uw cloud-omgeving groeit synchroon mee met de behoefte van uw bedrijf. Zowel in functionaliteit als in schaalgrootte.

Veilig en compliant

Info Support zorgt ervoor dat uw cloud-omgeving veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen in de cloud en adviseren wij hier proactief over. Zo ver…

Managed Cloud Platform Services

Info Support zet haar expertise in met een set aan vernieuwende cloudbeheerdiensten waarin we in een strategisch partnership ervoor zorgen dat u in control blijft van uw cloudinrichting en continu de maximale potentie van cloud weet te verwaarden.…

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Managed Cloud Services uw organisatie te bieden heeft? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.