Neem contact op

Managed Cloud Services

Managed Cloud Services biedt volledige ontzorging van uw cloud-omgeving

Managed Cloud Services

Managed Cloud Services biedt volledige ontzorging van uw cloud-omgeving

Gartner voorspelt dat in 2020 meer dan 65% van de ondernemingen haar applicaties naar de Cloud heeft gemigreerd. De migratie naar de cloud moet bijdragen aan meer snelheid en flexibiliteit, lagere kosten en meer gemak bij het implementeren van nieuwe technologieën. Het optimaal benutten van deze voordelen vraagt echter meer dan simpelweg het overzetten van alle systemen. Goed doordacht en betrouwbaar beheer is daarbij essentieel. Managed Services van Info Support biedt u de zekerheid dat uw software beschikbaar, veilig en toekomstbestendig in de cloud staat.

Public, Private & Hybrid Cloud

Managed Cloud Services stelt u in staat om het beheer van uw cloud-omgeving volledig uit te besteden. Of het nu gaat om public cloud, private cloud in uw of een van onze datacenters of een hybride variant; ons team aan gedreven T-shaped professionals neemt verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van uw systemen. Zo weet u zeker dat de eindeloze mogelijkheden van de cloud op het gebied van performance, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid worden benut, terwijl u zich volledig kunt richten op uw business.

Cloudproviders

Info Support heeft ervaring met verschillende cloudproviders, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Ook zien wij dat steeds meer klanten kiezen voor een multi-cloud oplossing. Wilt u meer weten over welke provider het beste bij …

Redenen om voor Info Support te kiezen

 • innovatie

  Innovatie en advies

  Naast 24/7 beheer en support, adviseren wij u vanuit onze ruime ervaring over de mogelijkheden die het beste passen bij uw systemen en workloads en nemen wij u proactief mee in de laatste ontwikkelingen die de cloud uw organisatie te bieden heeft.

 • Strategische IT Partner

  Beschikbaarheid

  Onze Managed Cloud Services voldoen aan de maximale beschikbaarheidseisen. Hierbij zetten wij zoveel mogelijk in op ketenmonitoring en alerting om uw applicaties zo goed mogelijk te beschermen.

 • Internet Security

  Veiligheid

  Info Support is ISO 9001, ISO 20000-1, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is in het bezit van een ISAE3402 verklaring. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen.

 • Schaalbaarheid

  Het beheer van uw cloud-omgeving groeit synchroon mee met de behoefte van uw bedrijf. Zowel in functionaliteit als in schaalgrootte.

Veilig en compliant

Info Support zorgt ervoor dat uw cloud-omgeving veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen in de cloud en adviseren wij hier proactief over. Zo ver…

Checklist Cloudtransitie

Een cloudtransitie heeft impact op veel meer disciplines dan alleen de IT organisatie. Alle interne processen dienen optimaal op elkaar te zijn afgestemd. Wilt u weten waar uw ­organisatie staat en wat nodig is om de volgende stap te zetten? In deze …

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Managed Cloud Services uw organisatie te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.