Finance

Banken

Finance

Banken

Door de mogelijkheden van nieuwe technologieën verandert het landschap in rap tempo en staan traditionele banken voor nieuwe uitdagingen. Slagkracht, wendbaarheid, samenwerking, snelheid en innovatie zijn nodig voor een toekomstige groei en winstgevendheid. Info Support is er van overtuigd dat de huidige IT-technologie kansen biedt om deze uitdagingen aan te gaan en te realiseren. Met de huidige techniek zet je een uitdaging om in een kans. Continuous Delivery en Web Scale Architecture zijn slechts enkele beproefde voorbeelden waarmee de snelheid van innovatie toeneemt. Hiermee worden nieuwe producten zoals online hypotheekservices, mobiel bankieren, digitale identificatie en digital onboarding snel werkelijkheid.

Info Support heeft vakmensen in dienst die een innovatiecultuur meebrengen. Een mindset om te willen veranderen en steeds beter te willen worden. Dit heeft een enorm positieve uitstraling op de ALFAM cultuur. Daarom is Info Support al jaren partner van ALFAM.

Krijn de Haan, Informatie Manager bij ALFAM Consumer Credit (dochter van ABN AMRO Bank NV).

Meer informatie

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers uit de fintech-sector met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.